Konsultacja w zakresie ochrony danych osobowych i rodo

Przejdź do zakupu konsultacji

Konsultacja w zakresie ochrony danych osobowych.

Usługa obejmuje:

1. Konsultację on-line w ustalonym przez obie strony terminie (Wideo lub telefonicznie), o czasie maksymalnie 60 min, w zakresie problematyki dostosowania prowadzonej działalności do wymagań określonych przez:

- Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz. Urz. U. E. L 119/1 z 4 maja 2016 r.)

- Ustawę z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2018 r., poz. 1000 z późn. zm.).

Konsultacji udzielają:

mgr Marek Mróz - Manager Bezpieczeństwa Informacji, Inspektor Ochrony Danych.

mgr Edward Dybowski - Manager Bezpieczeństwa Informacji, Inspektor Ochrony Danych.

W przypadku zdecydowania się na stałe wsparcie lub jednorazową usługę w zakresie ochrony danych osobowych, cena konsultacji jest odliczana od ustalonej z klientem ceny zleconej realizacji.

 

O autorze

Biuro Obsługi Firm PIO-MAR s.c. Piotr Bucior & Marek Mróz

Nasza firma zajmuje się kompleksową obsługą podmiotów gospodarczych, oferując szereg realnych korzyści w zakresie administracyjnego wsparcia w zakresie Bezpieczeństwa i Higieny Pracy, Ochrony Przeciwpożarowej oraz Ochrony Danych Osobowych.
Przygotowujemy również kompletną
dokumentację kadrową, wymagane sprawozdania dotyczące ochrony środowiska.
W ramach naszych usług dodatkowych oferujemy
zlecenia wykonywane dronem.

Umów się już teraz...

Regulamin | Polityka Prywatności | Utworzono w WebToLearn